2019. április 16., kedd

Alapítványunk Invitech Innomax Díjat nyert ma!

Az Invitech és az Effekteam Egyesület szakmai együttműködésével szervezett pályázatra a legkülönbözőbb területekről érkeztek az innovatív ötletek a fenntarthatóság, az oktatás-nevelés, az egészségügy, valamint az esélyegyenlőség és felzárkóztatás témakörében. Az Invitech a szakmai konzultáción felül anyagi támogatást is nyújt a nyerteseknek.



Mi a MiEGYmás nevű társasjátékunk mobil verziójának tervével pályáztunk. A projekt célja ennek kooperatív demokrácia-szimulációnak a digitalizálása, hogy szélesebb körben, online platformokon terjeszthessük a társadalmi felelősségvállalást, a szolidaritást népszerűsítő és oktató társasjátékunkat.

Ehhez nyújt most hatalmas segítséget az Invitech, s mi nagyon örülünk a szakmai zsűri döntésének!

Ezúton is szívből gratulálunk a nyerteseknek, a Jobbulást Alapítványnak, a Felelős Gasztrohős Alapítványnak, a Nem Adjuk Fel Szociális Szövetkezetnek, és kiváltképp a másik pécsi nyertesnek, akik ráadásul közönségdíjasok is lettek: a Pro Ludovico Alapítványnak, akik a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma tudományos, oktatási célú úgynevezett lézerbarlangjának bővítéséhez nyertek támogatást.

A pályázatok elbírálásában Dr. Solymár Károly Balázs helyettes államtitkár mellett részt vett Dr. Molnár Klára, az Effekteam Egyesület igazgatója; Chikán Attila, az ALTEO Group vezérigazgatója; Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója; valamint az Invitech képviseletében Bőthe Csaba marketing és üzleti támogatások igazgató, illetve Marton László vállalati és kormányzati főigazgató.

Az ünnepélyes díjátadón az Invitech bejelentette, hogy a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségével együttműködésben, az InnoMax keretében „Okostelepülés” elnevezéssel új kategóriát indít kistelepülések részére. A díjjal és a velejáró támogatással az Invitech a korszerű megoldásokhoz kevésbé hozzáférő helyi lakosság digitális felzárkózását, a helyi közösségek felemelkedését kívánja elősegíteni.